Laster...

 

Stall Gikling

ligger midt i Sunndal.  

    

 

Litt om gården:

Det er et småbruk midt i smørøyet i vakre Sunndal. Eiendom med flere hus, også mulighet til overnatting for brukere. Driver med hest, noen smådyr som hunder, katter og høner. Idyll som ligger til rette for folk som har behov for et Inn på tunet- tilbud. I dag driver vi også litt med turisme ( som er en voksende del av vår drift) Her kan folk oppleve kontakt med dyr og natur, oppleve mestring og å bli sett - kanskje finne ressurser brukere ikke visste de hadde. En plass med meningsfullt innhold.

  

 

 

Vi på gården:

Siw: født i Oppdal, utdannet vernepleier ( tre videreutdanninger: spesialist rus/psykiske lidelser, motiverende intervju og gruppeveiledning). Jobber i dag på Nav, som veileder med fagansvar rus. Kjenner godt til forvaltning og saksbehandling - samt jobber tett opp mot spesialisthelsetjenesten og kriminalomsorg. Jobber også mot andre tjenester i kommunen, slik som psykisk helse og pleie og omsorg.

I overkant interessert i hest og friluftsliv, er kreativ og løsningsorientert - liker å ha det travelt:) Liker å jobbe med folk, og ser alltid etter muligheter - ikke begrensninger. Er god på å skape gode relasjoner.

Rune: født og oppvokst i Sunndal, gått på BI, er utdannet elektriker. Jobber nå hjemme, litt lastebil og diverse andre ting. Er praktisk anlagt og finner løsninger for det meste. Jakt og friluftsliv står hans hjerte nær - både sommer og vinter. Flink med folk, lun og rolig - veldig sosial!

  

Inn På Tunet tilbud:

Vi har kompetanse og erfaring, som vi ønsker å bruke til nytte for andre, i omgivelser og miljø som innbyr til mestring og personlig vekst.

Vi ønsker å utvikle stedet med mange bein å stå på, og har mål om å skape arbeidsplasser.

  

Under godkjenning til Matmerk.

 

 

Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: trondelag@innpatunet.no


Billedgalleri