Laster...

 

Fossen gård i Hommelvik

   

 

 

 

Litt om gården:

Her på gården driver vi dag med lammeproduksjon. Vi har plass til 240 vinterfôra sauer og de får til sammen ca. 500 lam. Det er nå bestemt at vi ønsker å gå ned på antall sauer så det blir ca. 150 vinterfôra og ca. 300 lam. Vi driver også med grasproduksjon og skogbruk.

 

 

Vi på gården:

Vi på gården er samarbeidsprosjekt mellom oss (Kåre Lervik 52 år og Kirsti Fossen Lervik 53 år) som driver i dag og neste generasjon (Silje Merethe Fløan Lervik 31 år og Knut Esten Fløan Lervik 30 år) som er på tur til og overta om et år eller to. Det hører også til fire barn på gården. Benjamin 11 år, Lotte Emilie 10 år, Esten-Andre 4 år og Liv Heidi 2 år.

   

 

 

 

Inn På Tunet tilbud:

I startfasen på dette med hovedvekt på skoletilbud.

Når det gjelder inn på tunet tjenester ser vi  for oss dagsbesøk i første omgang. Vi er åpen for personer i alle aldre (demente, eldre, barn, skolebarn, ungdom)

Silje (svigerdatter) jobber i dag som pleiemedarbeider i Malvik kommune og jobber med brukere med vanskelig adferd og utviklingshemming. Hun jobber med brukere som bor i egne boliger i et bofellesskap. Her ser hun også behovet for tjenester som inn på tunet. Spesielt da det ikke er gode nok dagtilbud for brukerne pr. i dag.

 

Under godkjenning til Matmerk

 

 

 

 

Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: trondelag@innpatunet.no

Billedgalleri