Laster...

  

Homnes Gård i Steinkjer kommune.  

     

Litt om gården:   

 

Gården har kombinertproduksjon med svin  og selger både smågris og slaktegris. På jordene dyrkes det hovedsaklig korn, men det produseres også noe høyensilage  til dyrene på gården.

Utenom grisene bor det også 6 privateide hester på gården, 4 katter og sist men ikke minst 2 kaniner som er i ferd meg å sette ny rekord hva alder angår (fyller 10 år i -18)

    

   

Hest er en stor interesse hos oss som bor på gården. Såpass stor er denne interessen at i løpet av sommeren 2018 bygger vi ridehall og stall. Vi satser på å skape et stallmiljø hvor alle som elsker hester, uansett bruk og rase, kan ha et sted og samles for det sosiale og for trening.

Noen av beboerne driver også så smått med kjøkkenhage, padler med kajakk og nyter mulighetene naturen byr på med sanking, grilling, aking, bading mm.....avhengig av årstiden så klart. Glad

  

 


 

Vi på gården:

Gården eies og drives av Rigmor Hustad. Hovedansvarlig for "Inn på tunet" aktivitetene blir søsteren Tone. Og sammen med oss vil vi til tider ha våre 5 barn som er i alderen mellom 12-21 år.

  

 

             

 

 

 

Inn på Tunet tilbudet:

Vil i hovedsak bestå av barn og unge samt aktivitetstilbud for unge og voksne. I dag har vi tilbud på ettermiddag og gårdshelg. 

  

 

Gården er under godkjenning hos Matmerk. Glad

 

 

 

 Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: trondelag@innpatunet.no

 

 

Billedgalleri